hero
Innovatieve digitale transformatie met gegevensbescherming en security in het middelpunt

VOOR

WIE?

Vandaag is IT de ruggengraat van zowat elke organisatie. Idealiter zie je de structuur niet zitten en heb je er weinig omkijken naar, maar houdt hij wél de boel recht. Zo heb jij je handen vrij voor je klanten, je studenten, je medewerkers, kortom: voor wat telt. GoCreate geeft jouw business een ijzersterke ruggengraat. We zijn gespecialiseerd in de link met broadcasting en hebben ervaring in de meest uiteenlopende sectoren.

Hardware / software

storage, MaM, networking

Security

monitoring, SentinelOne, firewall

Multimedia

consultancy, broadcast, streaming

Cases

Bekijk hieronder enkele van onze cases

Online lessen en een video library voor Coach VZW

Onder Coach VZW vallen een vijftal opleidingscentra voor werknemers in het zogenaamde ‘paritair comité 314’: hairstyle, beauty en fitness. De vzw moedigt hen aan om levenslang te leren. Toen de coronacrisis een stokje stak voor de live lessen, kwamen de plannen van Coach vzw voor online sessies plots in een stroomversnelling terecht. Directeur Ingrid De Wolf en haar collega’s gingen op zoek naar een partner om hen volledig te ontzorgen – en die vonden ze in GoCreate. Ingrid: “We krijgen veel complimenten over de kwaliteit van onze uitzendingen en hoe goed het allemaal is opgezet. Bij GoCreate zijn ze echt fantastisch in hun vak.” Ontdek hoe de samenwerking op gang kwam en uitmondde in een heuse video library

Een veilige security omgeving voor Hotel Hungaria

Met straffe producties zoals Dagelijkse kost, Huis Gemaakt, Onze Natuur, Hoodie en Olly Wannebe staat de reputatie van Hotel Hungaria als een huis. Maar het media- en marketinghuis doet al even straffe dingen op het vlak van security. Olivier Struyven, CTO en hoofd postproductie, vertelt hoe Hotel Hungaria besloot om proactief een securitytraject op te starten. Het Trusted Partner Network (TPN) van de Amerikaanse Motion Picture Association dient daarvoor als leidraad, terwijl GoCreate als partner optreedt – naast hun rol als algemene IT-partner. Oliver: “Dankzij de ondersteuning van GoCreate hebben we geen interne IT-dienst nodig. GoCreate denkt met ons na over optimalisaties, net zoals interne IT’ers zouden doen.”

De interne infrastructuur bij Warner Bros. België

Een kleine tien jaar geleden kwam Warner Bros. België aankloppen bij GoCreate-oprichter Dietrich, met de vraag om hun netwerk te configureren na de aankoop van een nieuwe postproductie-installatie. De samenwerking groeide uit tot een (h)echt partnerschap. Vandaag neemt GoCreate nog altijd een belangrijke adviesrol op, én staan we in voor de production storage van Warner Bros. België. Als je weet dat de tv- en filmproducent in ons land maar liefst 900 terabyte aan opslag vult, besef je hoe cruciaal die bijdrage is. Talle Leyssens, chief technology bij Warner Bros. België, waardeert het enorm dat hij al bijna een decnnium op GoCreate kan vertrouwen.

Slide 1
Warner Bros - Hardware/ software

Talle Leyssens: “Een achttal jaar geleden heeft Dietrich onze switchen geconfigureerd nadat we een nieuwe postproductie-installatie hadden besteld.
Het klikte, en geleidelijk aan is hij meer en meer voor ons gaan werken.
Na een tijdje zat Dietrich één tot twee dagen per week bij ons, en maakte hij echt deel uit van het team.”

Slide 1
Coach VZW - Multimedia

Ingrid: “We krijgen veel complimenten over de kwaliteit van onze uitzendingen en hoe goed het allemaal is opgezet.
Bij GoCreate zijn ze echt fantastisch in hun vak.”

Slide 1
Hotel Hungaria - Security

“We worden prima begeleid door GoCreate”, vindt Olivier. “Dietrich en zijn team geven ons een duw in de juiste richting zodat we ook in de toekomst nog veiliger kunnen werken binnen de richtlijnen van TPN. Ze helpen ons echt om onze werking veiliger te maken.” Er is regelmatig een GoCreate-expert ‘on site’ bij Hotel Hungaria om de noden en problemen ter plekke aan te pakken. “GoCreate is dus niet zomaar een leverancier die we af en toe eens inschakelen”, besluit de CTO en hoofd Postproductie van Hotel Hungaria. “Het is een echte partner.”

previousprevious
nextnext

Over ons

Onze next-gen IT geeks

Dietrich De Bruyne

Founder and network engineer

Bert Gielis

System and network engineer

Peter Massart

System and security engineer