WIE

ZIJN WE?

GoCreate werd in 2009 opgericht door Dietrich De Bruyne, die toen al jaren actief was als broadcast en satellite engineer, en daarnaast heel wat ervaring op zak had met projectmanagement, technische planning en opvolging in de audiovisuele media. Het bedrijf bouwde al snel een sterke reputatie uit bij media- en productiebedrijven. Intussen slaan we ook de brug tussen broadcast en IT bij talrijke andere bedrijven, overheden en onderwijsinstanties.

An Amptec ntwrx company
Tijdens ons 14-jarig bestaan werkten we samen met een resem andere organisaties. Één daarvan is Amptec, meer bepaald de netwerkafdeling Amptec ntwrx. Samen brachten we verschillende projecten tot een goed eind. Een gedeelde visie en een goede relatie leidde in 2022 tot de overname van GoCreate door Amptec ntwrx. 

Ons team

Onze next-gen IT geeks

Ons team bestaat uit consultants met een IT-achtergrond en experten die uit de audiovisuele sector komen. Van video- en audiotechniek tot engineering en programmatuur: iedereen heeft bij ons zijn specialiteit.

Dietrich De Bruyne

Founder and network engineer

Bert Gielis

System and network engineer

Peter Massart

System and security engineer

Audiovisuele communicatie wint alleen maar aan belang. GoCreate wil voorkomen dat jij de boot mist. We helpen jou aan meer zichtbaarheid – en een betere nachtrust. Want projecten ondersteunen in IT en media, of op de grens daartussen: da’s werk voor specialisten. En als we één ding zijn, dan is het dat.

ONZE

DRIVE

ONZE

WERKWIJZE

Waar anderen een oplossing zien, ziet GoCreate een flow. Voor ons geen statisch resultaat dus, maar dynamische ideeën. We duiken in jouw wereld en leggen de nodige vindingrijkheid aan de dag. Zo komen we uit op een technisch geïnspireerd proces dat past bij jouw behoeften, situatie en budget. Daarbij proberen we zoveel mogelijk bestaande en nieuwe technologieën te integreren, zonder ons vast te pinnen aan merken of partijen, want je systeem moet flexibel blijven. Voor ons is het product altijd ondergeschikt aan het resultaat. We hebben zelf een ruim gamma aan oplossingen, maar staan evengoed open voor alternatieven – zolang ze maar voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Eens babbelen?