GO

SECURE

De data beveiliging van je bedrijf begint en eindigt bij een aanpak op alle lagen van de organisatie.
Van een helder beleid rond security, tot een firewall en een antivirus. Van de complexe wachtwoorden tot de training van je medewerkers en partners.

Waarom GoSecure?

De digitale transformatie, het thuiswerken en de veelvouden aan tools die we dagelijks gebruiken bij ons werk hebben ervoor gezorgd dat al deze processen moeilijker dan ooit te implementeren en beheren zijn. Veel bedrijven hebben geen securityteam om dit dagelijks van dichtbij op te volgen, de nodige veiligheden te implementeren en up-to-date te houden met de laatste trends.

GoSecure is ons antwoord op dit complexe vraagstuk. We bieden je een 360° aanpak op maat van jouw bedrijf. We kunnen alle aspecten van je securitybeleid voor onze rekening nemen of we kunnen deeltaken invullen die voor je organisatie te complex of te tijdrovend zijn en zo de kennis binnen je bedrijf uitbreiden om deze situaties te tackelen.

Tijdens een eerste GAP-analyse die we samen met je interne tech-team doen, brengen we de huidige situatie in kaart en eventuele kwetsbaarheden naar boven. Daarna wordt een plan van aanpak op maat van uw organisatie gemaakt, rekening houdende met het budget en de specifieke bedrijfsrisico’s.

Trusted Partner Network (TPN) en ISO27001 certificatie-traject

Ons assessment team kent de knepen van het vak en de regels van deze frameworks van binnen en van buiten. We helpen je met het opstellen en onderhouden van je iSMS (Information Security Management System) en adviseren je met het configureren van je netwerk, firewalls, Active Directory, … We helpen je om je risico’s drastisch te verlagen en je security posture te verhogen. Ook met de complexe vraagstukken rond GDPR en andere wetgevingen helpen we je wegwijs!

Vulnerabality scanning & pentesting

Onze Security Experts zoeken tot ze vinden! Afhankelijk van de noden kunnen we een testing policy opstellen en op zoek gaan naar kwetsbaarheden in je systemen, cloud oplossingen, softwarepaketten en websites. We produceren niet enkel rapporten maar kunnen indien gewenst ook meedenken naar remediëeringen en concrete oplossingen.

User awareness training

De zwakste schakel zijn we helaas zelf. De meeste geëxploiteerde kwetsbaarheden worden uitgebuid via een foute actie van een gebruiker. Technisch of niet technisch, management of werknemer, allemaal zijn we geneigd om te klikken, mails te openen, soms eens een wachtwoord te hergebruiken,… Wij helpen je met het opleiden van je medewerkers in het herkennen van deze situaties alsook het effectief testen van hoe goed men er mee omgaat.

Implementeren van beveiligingstools

Van Firewalls tot Access Controll en zelfs een state of the art Endpoint Detection & Response. GoSecure heeft alle tools in huis om je veilig op pad te sturen. Ook de nodige monitoring en reactiviteit op alarmen behoort tot onze mogelijkheden.

Verhogen van je IT-beschikbaarheid en openstellen van je "disaster recovery" strategie

Het plan van aanpak is het begin punt, en het is het waken over de goede uitvoering ervan die je laat slagen in dat opzet. Wij denken zowel high-level als in detail mee over de verschillende componenten die je goede werking waarborgen en zorgen ervoor dat er een plan van aanpak is voor het zonderlinge geval dat het grondig mis gaat. We helpen je om dit duidelijk te stellen naar je werknemers en partners zodat in geval van problemen het glashelder is wat er moet gebeuren.