Onze

CASES

Vandaag is IT de ruggengraat van zowat elke organisatie. Idealiter zie je die structuur niet zitten en heb je er weinig omkijken naar, maar houdt hij wél de boel recht. Zo heb jij je handen vrij voor je klanten, je studenten, je medewerkers, kortom: voor wat telt. GoCreate geeft jouw business een ijzersterke ruggengraat. We zijn gespecialiseerd in de link met broadcasting en hebben ervaring in de meest uiteenlopende sectoren.

Case

Hoe we Coach VZW hielpen met online lessen en een video library.

Onder Coach vzw vallen een vijftal opleidingscentra voor werknemers in het zogenaamde ‘paritair comité 314’: hairstyle, beauty en fitness. De vzw moedigt hen aan om levenslang te leren. Toen de coronacrisis een stokje stak voor de live lessen, kwamen de plannen van Coach vzw voor online sessies plots in een stroomversnelling terecht. Directeur Ingrid De Wolf en haar collega’s gingen op zoek naar een partner om hen volledig te ontzorgen – en die vonden ze in GoCreate. Ingrid: “We krijgen veel complimenten over de kwaliteit van onze uitzendingen en hoe goed het allemaal is opgezet. Bij GoCreate zijn ze echt fantastisch in hun vak.” Ontdek hoe de samenwerking op gang kwam en uitmondde in een heuse video library.

Case

Hoe we Hotel Hungaria hielpen met een veilige security omgeving.

Met straffe producties zoals Dagelijkse kost, Huis Gemaakt, Onze Natuur, Hoodie en Olly Wannabe staat de reputatie van Hotel Hungaria als een huis. Maar het media- en marketinghuis doet al even straffe dingen op vlak van security. Olivier Struyven, CTO en hoofd Postproductie, vertelt hoe Hotel Hungaria besloot om proactief een securitytraject op te starten. Het Trusted Partner Network (TPN) van de Amerikaanse Motion Picture Association dient daarvoor als leidraad, terwijl GoCreate als partner optreedt – naast hun rol als algemene IT-partner. Olivier: “Dankzij de ondersteuning van GoCreate hebben we geen interne IT-dienst nodig. GoCreate denkt met ons na over optimalisaties, net zoals interne IT’ers zouden doen.”

 


Case

Hoe we Warner Bros. België hielpen met hun interne infrastructuur.

Een kleine tien jaar geleden kwam Warner Bros. België aankloppen bij GoCreate-oprichter Dietrich, met de vraag om hun netwerk te configureren na de aankoop van een nieuwe postproductie-installatie. De samenwerking groeide uit tot een (h)echt partnerschap. Vandaag neemt GoCreate nog altijd een belangrijke adviesrol op, én staan we in voor de production storage van Warner Bros. België. Als je weet dat de tv- en filmproducent in ons land maar liefst 900 terabyte aan opslag vult, besef je hoe cruciaal die bijdrage is. Talle Leyssens, Chief Technology bij Warner Bros. België, waardeert het enorm dat hij al bijna een decennium op GoCreate kan vertrouwen

Eens babbelen?