Hard- EN software

Solutions

GoCreate vertaalt jouw (creatieve) processen naar de juiste hard- en software, en naar handige workflows. We slaan met andere woorden de brug tussen multimedia/broadcasting en IT. Soms is die brug relatief eenvoudig: we installeren bijvoorbeeld servers of zorgen dat jouw Facebook-livestream er professioneel uitziet. Soms is die brug complexer, zoals wanneer we productiehuizen een streamingdienst helpen opzetten of een film vanuit IT-technisch standpunt draaibaar maken.

Eens babbelen?

Van algemene tot gespecialiseerde vraagstukken

Standaard IT-services

Pc’s, laptops, een stabiel wifinetwerk, betrouwbare servers, … IT is vandaag het kloppend hart van zowat elke onderneming. Wij installeren, beveiligen en onderhouden de tools waar jouw zaak op draait.

Contentondersteuning

Wat je ook nodig hebt om content te maken: wij zorgen ervoor. We zetten jouw nieuwe serie om in hard- en software en verschepen zelfs volledige tv-studio’s naar het buitenland als het moet. (True story.)

Workflows

Meer systeem krijgen in je contentproductie, van opname tot uitzending? We reiken processen aan die jouw leven makkelijker maken. Zodat jouw flow vlot van A tot Z loopt, en niet van Y naar O via F.

Case

Hoe we Warner Bros. België hielpen met hun interne infrastructuur.

Een kleine tien jaar geleden kwam Warner Bros. België aankloppen bij GoCreate-oprichter Dietrich, met de vraag om hun netwerk te configureren na de aankoop van een nieuwe postproductie-installatie. De samenwerking groeide uit tot een (h)echt partnerschap. Vandaag neemt GoCreate nog altijd een belangrijke adviesrol op, én staan we in voor de production storage van Warner Bros. België. Als je weet dat de tv- en filmproducent in ons land maar liefst 900 terabyte aan opslag vult, besef je hoe cruciaal die bijdrage is. Talle Leyssens, Chief Technology bij Warner Bros. België, waardeert het enorm dat hij al bijna een decennium op GoCreate kan vertrouwen