Multimedia

Solutions

Wil je video’s, podcasts of andere multimediacontent beginnen maken? Prima idee. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood: GoCreate doet dienst als jouw kompas. Zo ontdek jij niet alleen hoe je moet monteren, hoe je een video library opzet of zelfs een volledige webinar studio inricht, maar leer je ook handige shortcuts kennen. Want door stukken van je proces te automatiseren, spaar je heel wat kostbare tijd uit.

Eens babbelen?

We zetten je op weg!

Know how delen

Een camera op je schouder hijsen en wel zien waar je uitkomt? Dat kan efficiënter! We vertellen je welke tools je nodig hebt (van creatie tot publicatie) en met welke best practices je jouw klanten, kijkers, luisteraars, … het meest professionele resultaat voorschotelt.

Dagopleidingen geven

Onze experts kennen het klappen van de zweep en ze delen hun ervaring graag. Je kunt bij hen terecht voor opleidingen over filmen, monteren, ondertitelen, publiceren – en alles daartussen. Of je nu al wat voorkennis hebt of pas begint: samen maken we van jou een pro.

Case

Hoe we Coach VZW hielpen met online lessen en een video library.

Onder Coach vzw vallen een vijftal opleidingscentra voor werknemers in het zogenaamde ‘paritair comité 314’: hairstyle, beauty en fitness. De vzw moedigt hen aan om levenslang te leren. Toen de coronacrisis een stokje stak voor de live lessen, kwamen de plannen van Coach vzw voor online sessies plots in een stroomversnelling terecht. Directeur Ingrid De Wolf en haar collega’s gingen op zoek naar een partner om hen volledig te ontzorgen – en die vonden ze in GoCreate. Ingrid: “We krijgen veel complimenten over de kwaliteit van onze uitzendingen en hoe goed het allemaal is opgezet. Bij GoCreate zijn ze echt fantastisch in hun vak.” Ontdek hoe de samenwerking op gang kwam en uitmondde in een heuse video library.