media content

security

Een datalek die de gegevens van je klanten op het internet doet belanden. Een cryptolocker die je de toegang tot je eigen bestanden ontzegt. Een langspeelfilm die uitlekt nog voor hij in de filmzalen is geraakt. De kosten en imagoschade die met zo’n scenario’s gepaard gaan, zijn vaak niet te overzien. Je mag er niet aan denken, toch? Wel, dankzij GoCreate hoef je er niet aan te denken. In welke sector je ook actief bent: we zorgen voor een oerdegelijke beveiligingsmuur en -strategie.

op je twee oren slapen?

De puntjes op de i van security

Piraterij voorkomen

Wanneer je als productiehuis of facilitair bedrijf de handen in elkaar slaat met een buitenlandse filmstudio voor ondertiteling, dubben of het inspreken van stemmen, mag je je aan een fikse security audit verwachten. Wij helpen je met alles: van voorbereiding tot documentatie.

Bedrijfsdata beveiligen

Voorkom malware, hacks, virussen en datadiefstal met waterdichte security. Dankzij onze ervaring in de meest uiteenlopende sectoren zijn we prima geplaatst om jouw beveiligingpuzzel te leggen en te zorgen dat je aan de privacywetgeving voldoet.

Met of zonder certificering

Bij een ‘Trusted Partner Network’-audit of een samenwerking met pakweg Netflix komen specifieke procedures kijken – procedures die wij als geen ander kennen. Maar ook wanneer certificering niet je einddoel is, nemen we jouw beveiliging bloedserieus.

Case

Hoe we Hotel Hungaria hielpen met een veilige security omgeving.

Met straffe producties zoals Dagelijkse kost, Huis Gemaakt, Onze Natuur, Hoodie en Olly Wannabe staat de reputatie van Hotel Hungaria als een huis. Maar het media- en marketinghuis doet al even straffe dingen op vlak van security. Olivier Struyven, CTO en hoofd Postproductie, vertelt hoe Hotel Hungaria besloot om proactief een securitytraject op te starten. Het Trusted Partner Network (TPN) van de Amerikaanse Motion Picture Association dient daarvoor als leidraad, terwijl GoCreate als partner optreedt – naast hun rol als algemene IT-partner. Olivier: “Dankzij de ondersteuning van GoCreate hebben we geen interne IT-dienst nodig. GoCreate denkt met ons na over optimalisaties, net zoals interne IT’ers zouden doen.”