TRUSTED PARTNER NETWORK

Hulp nodig met jouw TPN assessment?

TPN (Trusted Partner Network) is een wereldwijd, branchebreed netwerk dat werd opgericht om de beveiliging van media- en entertainment content te bewaken. TPN is volledig eigendom van de Motion Picture Association (MPA). Dat is een hele mondvol, maar het komt erop neer dat de beveiliging van uw content wordt afgetoetst aan één enkele, internationaal erkende reeks normen. Deze normen zijn vastgelegd en gedocumenteerd in de MPA Content Security Best Practices en worden opgevolgd door het TPN.

TPN-certificatie is een complex proces en vereist een gedetailleerde analyse van alle elementen die bijdragen tot databeveiliging. Voor mediabedrijven is het echter van belang dat ze kunnen aantonen dat hun content veilig is, en net in dat verband levert TPN-certificatie belangrijke garanties. In aanloop naar een assessment door TPN is het wellicht een goed idee om uw IT te laten doorlichten door de experts van GoCreate.

Hoe wij u kunnen helpen

We zijn namelijk helemaal thuis in de materie en weten precies waar het in de regelgeving om draait. We helpen u bij het installeren en onderhouden van uw iSMS (information Security Management System) en geven advies over de configuratie van uw netwerk, firewalls, active directory en meer. Daarmee zorgen we voor een drastische inperking van uw risico’s en verbeteren we uw veiligheidsprofiel. We helpen u ook doorheen de complexe legale puzzels inzake GDPR en aanverwante items.  Van begin tot eind begeleiden we u door het proces, inclusief al het saaie papierwerk. We zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn en dat u over alle noodzakelijke processen beschikt om TPN Gold Shield-lidmaatschap te verwerven.

 

Zoekt u hulp bij TPN-certificatie of heeft u andere vragen over databeveiliging, contacteer ons dan via sales@amptec.be. Meer info vind je op de TPN-website.

Logo Trusted Partner Network